Nieuws

Lezing Empack VNV-er Arie Gelein: 'Er zit zelfs plastic in de honing'

Geplaatst op 21-03-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Arie Gelein

Dit is de titel van een lezing van verpakkingskundige Arie Gelein op woensdag 5 april om 14.00 uur tijdens de Empack in Den Bosch. De opvallende titel is een uitspraak van Dennis van der Krogt, directeur van Jansen’s Overseas uit Noordwijkerhout. De milieubewuste bollenboer had Gelein ingeschakeld om een duurzame bollentray te ontwikkelen. 

Gelein blikt terug op het ontwikkeltraject. Alles komt aan de bod. Wat goed en fout ging in het ontwikkeltraject. De projectaanpak, de leveranciersbezoeken en verpakkingstesten.
‘Dennis van der Krogt is geen milieufanaat’, zegt Gelein. ‘Maar hij maakt zich wel ernstig zorgen over het ongebreidelde kunststofgebruik. Het is echter niet eenvoudig om een goede oplossing te vinden.’

http://www.easyfairs.com/nl/empack-den-bosch-2017/empack-den-bosch-2017/programma-events/programma-5-april/

www.packagingknowhow.nl

www.jansensoverseas.com

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.