Nieuws

Plant Pernettya

Geplaatst op 01-09-2008  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Pieter de Boer

Plant pernettyaKonisch gevouwen en verlijmde kartonnen huls die het plantje beschermt en tevens presenteert. Na aankoop kan het bovenste gedeelte door middel van een perforatie verwijderd worden. Wat achterblijft is een decoratief potje.
Er zijn 4 designs ontwikkeld. Door de bedrukking aan te passen is in te spelen op trends en gelegenheden zoals Valentijndag en Moederdag.

Producent: Kwekerij Mathot CV/ Drukkerij de Vries  -Mathot CV
Introductie: september 2008
Inhoud: Plant 'Pernettya'
VNV-er: Pieter de Boer

Achtergrond: “Ontwikkel een verpakking die het mogelijk maakt om ons plantje in het retail kanaal te verkopen”, zo luidde de opdracht. De verpakking moet water- en weerbestendig zijn, vuil en water tegenhouden wanneer deze door de consument wordt vervoerd en een impuls geven aan de verkoop. Daarbij moet hij ook machinaal verwerkbaar zijn.

Design: Concept, structural design en artwork door Spring Packaging.
Materiaal: Invercoat board voorzien van dubbelzijdige PE coating voorzien van PET venster.
Bedrukking:

Save

Save

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.