Nieuws

Plak en Win

Geplaatst op 01-06-2005  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Kachung Tsang

Plak en winDe stickers zitten op de achterzijde van dubbelzijdig full-colour bedrukte flyers. Ze worden bij de Kiosken uitgedeeld vanuit pop-up displays met een handige dispenser sleuf. De flyers zijn eenvoudig in elkaar te vouwen tot een creditcard formaat boekje, waardoor het in elke portemonnee past. Om de stickers in het afval op te laten vallen zijn ze voorzien van een felle PMS-kleur.

Producent: iD-L
Introductie: juni 2005
Inhoud: Nvt
VNV-er: Kachung Tsang

Achtergrond: Plak & Win is geen verpakking maar een concept dat in 2004 de Zwerfafval Innovatie Award won van Nederlandschoon.nl. In de zomer van 2005 werden er op de tien grootste NS stations 'Plak en Win' stickers bij de kiosken uitgedeeld met een unieke code. Wie die code via SMS activeerde, de sticker daarna op een lege verpakking plakte en het in de afvalbak gooide, maakte kans op één van de mooie prijzen; zoals een rondreis door Europa per trein, een iPod of sneakers.

Design: iD-L
Materiaal:
Bedrukking: Bedruking full colour. 

Save

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.