Nieuws

RealEasy Box

Geplaatst op 01-11-2006  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Jan Janssen

RealeasyboxDe RealEasy® Box wordt toegepast voor het verzenden en verwerken van de glasvezel. Tijdens het verwerken (inblazen) is deze verpakking/ hulpstuk onmisbaar.

Producent: TKF Haaksbergen
Introductie: november 2006
Inhoud: Glasvezel tbv huisaansluiting
VNV-er: Jan Janssen

Achtergrond: TKF introduceert een innovatieve verpakking voor vezelunits, de RealEasy® Box. In tegenstelling tot de huidige vezelverpakkingen is er geen extra gereedschap nodig, maar kan de vezel probleemloos vanuit de doos door het deksel worden getrokken. Bij het ontwerp is bovendien rekening gehouden met de logistieke aspecten. De stapelbaarheid op een standaard Euro pallet is geoptimaliseerd en veel logistieke winst wordt behaald doordat de recyclebare verpakking niet geretourneerd hoeft te worden.

Design: TKF
Materiaal: Massief karton en golfkarton. Het betreft een samengestelde verpakking welk door een socialewerkplaats wordt uitgevoerd. De verpakking bestaat uit een bodem en deksel, 2 kartonnen kokers, 2 stansringen tbv fixatie kokers en 1 stansring tbv fixatie vezelpakket.
Bedrukking:

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.