Rethink: futureproof plastics

Geplaatst op 25-10-2021  -  Categorie: Algemeen

ffp-banner-webOp 2 november ’s middags vindt in Amersfoort Future Proof Plastics plaats; het evenement over de toekomst van de rubber- en kunststofindustrie.

In deze vierde editie van Future Proof Plastics: hoe kunnen we met circulair kunststof en rubber de CO2-uitstoot in Nederland terugdringen?

Tijdens dit evenement verkennen we de kansen en uitdagingen aan de hand van nieuwe, wetenschappelijke inzichten, reacties en discussies met belangrijke stakeholders.

CE Delft presenteert de uitkomsten van onderzoek in opdracht van Rethink*. Zij schatten hierin de klimaatimpact in van circulair rubber en kunststof tot 2030 aan de hand van twee scenario’s.

In een paneldiscussie spreken stakeholders van binnen en buiten de industrie met elkaar over het onderzoek.

Panelleden

Tevens beschouwen verschillende sprekers de uitdagingen en kansen die voortkomen uit het onderzoek. Vanuit de industrie, de politiek en de wetenschap geven zij duiding aan de te nemen stappen.

Future Proof Plastics duurt van 13 tot 17 uur en kan live worden bijgewoond, maar ook online.

Hier lees je meer over het programma en kan men aanmelden: https://www.rethinkplastics.nl/home-nieuw/future-proof-plastics/ 

* Met Rethink Plastics zet de kunststof- en rubberindustrie – Federatie NRK en PlasticsEurope Nederland - zich actief in als belangrijke (gespreks)partner binnen de Nederlandse economie en samenleving.

  

 

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Parc Tichelt 2 
4891 DZ Rijsbergen
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl