Nieuws

Spare parts verpakking

Geplaatst op 01-09-2005  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Joost Manders

SparepartsHouten constructie. De containers worden toegepast voor verzending en opslag van vliegtuigonderdelen. Buiten de strenge ATA eisen zijn de belangrijkste elementen in de ontwikkeling van de containerconstructies, het minimaliseren van gewicht en volume en de benodigde sterkte. Daarnaast moeten wereldwijd verkrijgbare materialen toegepast worden en dienen de containers minimaal 10 maal herinzetbaar te zijn. Het bepalen van de fixatiepunten is uitermate kritisch vanwege de beperkingen in ondersteuningsmogelijkheden, Afmetingen van de containers tot ca. 12 x 2,4 x 2,6 meter. Ter vervanging van: IPS Eindhoven

Producent: Diverse wereldwijde containerbouwers - Airbus A380
Introductie: september 2005
Inhoud: Spareparts Airbus A380
VNV-er: Joost Manders

Design: IPS Packaging Eindhoven
Materiaal: Reguliere materialen (Berken multiplex, EPP-schuim, metaal, enz.).
Bedrukking:

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.