Nieuws

Squeeze me

Geplaatst op 01-02-2006  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Alexander van Puijenbroek

SqueezemeDe SqueezeMe portieverpakking is bestemd voor het foodservice segment. Het is een convenienceverpakking, met name ook bedoeld om al reizende, onderweg te gebruiken. Maar kan ook als alternatieve, luxe "grotere" sachet of cupje dienen. Een diepgetrokken form-fill-seal portieverpakking die eenvoudig kan worden geopend door het afdraaien van de kop. De portieverpakkingen worden gemaakt op de highspeedlijnen van Heinz in Turnhout. De folie komt van Bastin Pack en RPC en is een co-makership.

Producent: H.J. Heinz
Introductie: februari 2006
Inhoud: 26 ml, ongeveer 30g
VNV-er: Alexander van Puijenbroek

Achtergrond:
Design: Ontwerpbureau Design Merrions in de UK.
Materiaal: Deze folie bestaat uit sandwich-bedrukte PA op PS en verder PE/OVOH/PE als seal-barièrre medium. Dikte is 215 micron.
Bedrukking:

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.