Nieuws

Tweede druk Zakboek Verpakkingen

Geplaatst op 28-01-2015  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Roland ten Klooster

Het Zakboek Verpakkingen van Reed Business Information waarvan Roland ten Klooster de resterende partij heeft overgenomen is uitverkocht. De cd-rom van het boek is nog wel te koop.

 

Roland heeft de rechten van het boek overgenomen van Reed Business en heeft een herdruk laten maken met Plato product consultants als uitgever (2e druk, 2015). Inhoudelijk zijn een paar kleine zaken aangepast, vooral betreffende wetgeving.

 

Het boek heeft geen ISBN nummer en is daarom niet via het Centraal Boekhuis te verkrijgen maar wel via de bekende weg: www.zakboekverpakkingen.nl.

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.