Nieuws

VNV-voorzitter Rijk van Korlaar coördineert jurering Packaging Awards

Geplaatst op 15-01-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Gerad Molenaar  -  Bron: VerpakkingsManagement

Korlaar rijk 150 195Al vanaf de brainstormfase in 2015 is VNV-voorzitter Rijk van Korlaar betrokken bij de NL Packaging Awards. Iedere keer blijkt zijn rol onmisbaar bij het ondersteunen en voorbereiden van het proces. Ook na twee edities blijft het een uitdagende rol, zeker gezien het aantal inzendingen.

 “De derde editie van de Packaging Awards wordt nog beter dan de tweede”, voorspelt jurycoördinator Rijk van Korlaar. “Het protocol wordt steeds bijgeslepen om de jurering nog beter te laten verlopen. De jury is inmiddels samengesteld. Er staat weer een mooie mix van ervaren en nieuwe juryleden klaar om de inzendingen te beoordelen. Ik heb zin in deze editie!”

Van Korlaar noemt de NL Packaging Awards ‘het feest van de verpakkingsindustrie’.

“De feedback van de eerste twee edities is gebruikt om nog duidelijker te zijn waarom we onze winnaars gekozen hebben. De uitreiking is natuurlijk een geweldig feest, maar ik kijk erg uit naar de dag waarop we jureren. Zoveel kennis, ervaring en inspiratie bij elkaar om over ons vak te praten. Waanzinnig!”

Dat verpakken een prachtig vak is, hoef je iemand als van Korlaar niet uit te leggen. “Verpakken saai? Hoe kom je erbij! De jurering en uitreiking van de Packaging Awards tonen aan dat we een vooruitstrevende bedrijfstak zijn. Doe mee en sla uw slag!”

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.