Nieuws

Wines and Bags

Geplaatst op 01-01-2006  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Martijn Pabon

Wines and bagsInspelend op de vraag naar “consumer experience & relationship” heeft BooMpackaging een nieuw verpakkingconcept ontwikkeld voor rosé, witte- en rode wijn: WinesAndBags. Het concept bestaat uit stazak die wordt geleverd door IPN Europe. De stazak wordt gevuld met wijn van hoge kwaliteit en is gemakkelijk drinkbaar. De voordelen zijn: Het onderscheidend vermogen is overduidelijk en middels een grote facing van glimmend aluminium met eenvoudige heldere bedrukking heeft het product absolute “stopping power “ in het schap. De consumentenbeleving wordt op verassende wijze geprikkeld. De lichte en onbreekbare wijnverpakking is makkelijk mee nemen en een vriezer koelt de wijn binnen tien minuten. Het uitschenken gaat bijzonder goed doordat de zak slinkt met de inhoud en er nagenoeg geen zuurstof bij de wijn komt. De lege verpakking neemt in tegenstelling tot glas geen kostbare ruimte in en kan direct bij het huisvuil. Zowel de groot [ 750 ml ] alsook de klein verpakking [ 180 ml ] zal wijn een nieuwe impuls geven als trendy drankje. Dus geen “wijn per fles of glas” maar “Wine per Bag”. Het product is geschikt voor zowel de retail als voor de horeca welke zich richt op de eigentijdse consument.

Producent: BooMpackaging
Introductie: januari 2006
Inhoud: 750 en 180 ml stazak wijn
VNV-er: Martijn Pabon

Achtergrond:

Design: BooMpackaging
Materiaal: Een PE/ALU/PET stazak met PE-spout
Bedrukking: Flexo

Save

Save

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.