Productie 4.0

22 maart NatLab in Eindhoven

Industry 4.0, zo begin je ermee!

22 maart | Eindhoven

 

Op donderdag 22 maart organiseren ingenieursvereniging KIVI en verpakkingskundigen vereniging VNV een congres over hoe je kunt starten met Industry 4.0. Uiteraard met veel aandacht voor wat Industry 4.0 nu eigenlijk precies is en wat het voor bedrijven kan betekenen.

Kom deze ochtend naar het NatLab in Eindhoven. U krijgt een update van de status van Industry 4.0 (ook wel Smart Industry genoemd). Een congres over de ontwikkelingen op gebied van self learning machines, big data en condition based maintenance. U wordt geïnspireerd door voorbeelden uit de praktijk en ontmoet waardevolle contacten!

 

BEKIJK HET PROGRAMMA
https://www.kivi.nl/afdelingen/werktuigbouwkunde/activiteiten/activiteit/packaging-industry-4-0

 

Sprekers uit de wetenschap, business en techniek

Jacob van den Borneakkerbouwer. Een inspirerend voorbeeld van een mkb-er die Big Data daadwerkelijk gebruikt voor het verhogen van zijn productie.

Michel Mulders - Partner bij PricewaterhouseCoopers Nederland. Het onderzoek van PwC naar Industry 4.0 laat zien dat Industry 4.0 geen hype meer is. Het levert diverse voordelen in uw businessmodel op.

Ytsen de Boerprojectleider Kornelis & Marco Dubbelman, directeur GotoGemba. Een praktijkverhaal van een fabriek die kunststof doppen produceert en transformeert in een Smart Factory.

Tim Foreman - European R&D manager bij Omron. Hij geeft met zijn lezing ‘Machines maken mensen beter’ antwoord op de vraag hoe je met artificiële intelligentie machines naar een hoger niveau kunt brengen.

Emo van HalsemaChief scientist Lely. Zinvol data verzamelen door het effectief inzetten van sensoren & het voorspellen de productiekwaliteit en van machineonderhoud.

Gert BravenboerManaging director divisions Digital Factory bij Siemens. Smart Industry heeft pas echt zin als dit aansluit bij een strategie, zoals maatwerk leveren tegen massagoedprijzen.

 

Dagvoorzitter: Mark Beumer, vaste gast bij radioprogramma BNR. Een ervaren moderator met kennis van zaken.

 

Packaging Industry 4.0
Kom op donderdag 22 maart naar Packaging Industry 4.0 in Eindhoven. In een ochtend bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelen en gaat u met een flinke dosis inspiratie én nieuwe contacten weer naar huis. De ochtend is geheel verzorgd, inclusief koffie, thee, fris en een lunch. 

 

Locatie
Packaging Industry vindt plaats in NatLab in Eindhoven
Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven

 

Datum & tijden

Donderdag 22 maart

9:30    registratie
10:00  aanvang
11.25 - 11.50 pauze
13.20 – 14.00  lunch & einde

 

Inschrijven
De inschrijving voor dit congres verloopt via de KIVI-site. 
Inschrijfgeld voor VNV- en KIVI-leden is 15 euro.
Voor niet-leden is de toegangsprijs 25 euro. 

 

AANMELDEN

https://www.kivi.nl/afdelingen/werktuigbouwkunde/activiteiten/activiteit/packaging-industry-4-0


Nieuwsberichten

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.